BlackWolws server RPG forum


[Regulament]S.M.U.R.D

Distribuiţi
avatar
KiM0
Admin

Mesaje : 109
Data de înscriere : 02/06/2014
Varsta : 19

[Regulament]S.M.U.R.D

Mesaj Scris de KiM0 la data de Lun Sept 08, 2014 1:13 pm

1.Membrii Fire & Medic Department au obligatia de a vorbi pe /r (radio / chatul factiunii) despre orice problema legata de factiune.

2.Aveti obligatia de anunta cand luati o ambulanta de fiecare data cand mergeti sa dati /heal. In caz ca incalcati aceasta regula veti primi factionwarn.

3.Este interzis sa abandonati ambulantele, riscati sa fiti sanctionati.

4.Nu aveti voie sa faceti DeathMatch sau DriveBy, riscati /uninvite, nu trebuie sa uitam de faptul ca suntem o factiune pasnica.

5.Aveti voie sa purtati la voi un Deagle pentru autoaparare daca purtati alta arma primiti factionwarn, dar il folositi doar in caz ca sunteti atacati. Inainte de a riposta, faceti un SS doveditor ca persoana respectiva a atacat prima, pentru orice situatie, in caz ca apar plangeri mai tarziu. (Nota: decat rank 5+ pot purta deagle sau mp5.)

6.Raportul de activitate este obligatoriu pentru cei de rank 1-4. Cine nu posteaza raportul de activitate(si are rank 1-4) fara a fi invoit va primi factionwarn

7.Nu aveti voie sa le vorbiti urat colegilor, cat si celorlalti membrii din alte factiuni, daca veti fi prinsi riscati factionwarn. La fel nu aveti voie sa faceti post colegilor din factiune - veti fi demisi pe loc. (Toate probleme in factiune se rezolva impreuna cu liderul/subliderul).

8.Nu aveti voie sa divulgati subiectele discutate in interiorul factiunii (ce e pe /r, ramane pe /r !), daca veti fi prinsi riscati demitere.

9.Daca intervine o problema si nu puteti ajunge la sedinta programata de lider, aveti obligatia de a posta in topicul “Inactivitate / Invoiri“.

10.Incercati sa folositi un limbaj corect din punct de vedere gramatical. Evitati limbajul specific Y!M.

11.Job-ul pe care aveti voie sa-l detineti este doar cel de mechanic,tow-trucker sau lawyer , daca sunteti prinsi cu job'uri ilegale veti fi demisi fara nici-o discutie.

12.Nu faceti spam pe /r. Nu vorbiti cu CAPS LOCK In caz contrar veti primi avertisement / factionwarn.

13.Pentru a primi salariu / rank, trebuie sa fiti activi pe tot parcursul saptamanii, nu doar la sedinta. Cine intra doar la sedinta de dragul salariului / rankului va primi /uninvite. (Nu e voie sa ceri rank-up=DEMIS).

14.Nu provocati certuri (adica, nu cautati cearta prin raspunsuri care pot provoca o cearta, sau pur si simplu "expresii" de genul asta), cine face asta va primi factionwarn / /uninvite, in functie de gravitate. In cazul in care izbucneste o cearta si sunteti implicati, faceti niste SS-uri care sa va dovedeasca punctul de vedere, si i le dati liderului prin PM, fara a mai continua cearta, pentru ca asta poate duce la demiterea voastra, iar daca nu sunteti implicati, incercati sa aplanati cearta sau nu interveniti deloc.

15.Sunteti obligati sa dati /heal cu 500$ tuturor membrilor PD / NG / FBI. (repair & refill cu 1$).

16.Este interzis sa faceti SPAM cu "Heal? G la ambulanta" / "Vrei heal?! Urca in ambulanta" / "Daca doresti heal da g la ambulanta" / etc. O data, maxim de doua ori ajunge, daca scrieti de 3 ori sau mai mult va fi considerat spam si veti fi sanctionati - factionwarn.

17.Membrii Fire & Medic Department nu participa cu heal la WAR-uri cine este prins va fi demis, mergem doar la unele antrenamente/sedinte/eventuri. (doar cu permisiunea liderului/subliderului)

18.La 3 zile de inactivitate neanuntate sunteti dati afara din factiune cu 7 zile Blacklist daca nu aveti 2 saptamani!

19.Pentru neprezentarea la sedinta fara cerere de invoire riscati factionwarn.

20.Perioada in care membri se afla in teste este de 4 zile, acumularea a 2 FW-uri, duce la demiterea voastra.

21.Nu este permis sa stati "afk pe ambulanta" mai multe de 5 minute. Se sanctioneaza cu factionwarn.

22.Membrii care o sa primeasca factionwarn in timpul saptamanii, la sedinta o sa aiba slabe sanse la rank-up sau salariu.

23.Nu vorbiti pe /d daca politistii nu au nevoie de voi, riscati factionwarn.

24.Cand cineva suna pentru a fii ajutat , iar dumneavoastra a-ti preluat comanda , sunteti obligati sa anuntati pe "/r" - "Preluat" , cine nu face asta va primii factionwarn.

26.Acumularea a 2 avertismente din partea liderului sau co-liderului , duce automat la factionwarn

    Acum este: Lun Ian 21, 2019 9:39 pm